Обосновани Футболни Прогнози

Борусия Дортмунд - Кьолн

22 Октомври 2011 - 16:30
Борусия Дортмунд
Кьолн
Прогноза: 1
Коефициент: 1.29
5 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между отборите на Борусия Дортмунд и Кьолн от 10-ия кръг на текущият шампионат в Бундеслигата на Германия. Треньорът на домакините Юрген Клоп извежда своите футболисти срещу гостуващите играчи на Кьолн на Сигнал Идуна Парк.

Информацията за предстоящия мач:

Борусия Дортмунд

Футболистите на отбора домакин са 4-ти в таблицата с временното класиране в Германия с актив от 16 точки, натрупани след 5 победи, едно равенство и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните 9 срещи са вкарали 15 гола и са инкасирали 7 попадения в своята врата. У дома съставът на Жълто-черните е играл 4 мача до момента, в които е записал 3 победи и една загуба, реализирал е 10 гола във вратата на гостуващите състави и е получил 3 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Бундеслига отборът на Бе Фау Бе е постигнал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като е вкарал в мрежата на съперниците си 10 гола и е получил 5 гола от противниковите тимове.

Кьолн

Гостуващият тим на Кьолн е 10-ти във временното класиране с 13 точки след 4 победи, 1 равенство и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 9 срещи е успял да реализира 15 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 18 попадения в мрежата си. Навън тимът има 4 мача, в които е записал 2 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 9-12.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Кьолн е постигнал 4 победи и 2 загуби, като е вкарал във вратата на своите съперници 13 гола и е получил 9 попадения в своята мрежа.

Борусия Дортмунд - Кьолн - преки срещи

В последните 5 играни сблъсъка между двата състава, Борусия има 5 успеха, а отбора на Кьолн не е постигнал нито една победа, при обща голова разлика 10-4. В последните 2 срещи пред своите фенове с отбора на Кьолн, Домакините от Дортмунд са постигнали 2 поредни победи с по 1-0 - през Август 2009 и през Март тази година.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините от Борусия Дортмунд е с 3 поредни победи в шампионата, а на своя стадион постигна успех с 4-0 над Аугсбург в последната си среща.

Отборът на Кьолн спечели с 2-0 у дома над Хановер 96 в последния си двубой в шампионата на Германия, а далеч от допусна загуба с 0-3 от Херта Берлин в последния си мач, след 2 поредни победи на чужд терен.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.29 Резултат: 5 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.