Обосновани Футболни Прогнози

Рах Ахан Техеран - Сепахан Исфахан

20 Октомври 2011 - 15:00
Рах Ахан Техеран
Сепахан Исфахан
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
1 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще разгледам футболната среща между тимовете на Рах Ахан Техеран и Сепахан Исфахан от 11-ия кръг на сезона в Про Лигата на Иран.

Статистиката за днешния футболен сблъсък:

Рах Ахан Техеран

Играчите на домакините от Рах Ахан Техеран са 16-ти в класирането с общ актив от 9 точки, натрупани след 1 победа, 6 равенства и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 10 двубоя са реализирали 12 гола във вратата на противниците си и са инкасирали 16 попадения в мрежата си. У дома Рах Ахан Техеран е изиграл 5 срещи досега, в които има 1 победа, 2 равенства и 2 загуби, реализирал е 6 гола в противниковата врата и е допуснал 8 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Рах Ахан Техеран са записали 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 10 получени гола.

Сепахан Исфахан

Гостуващият отбор на Сепахан Исфахан заема 5-та позиция в класирането със 17 точки, натрупани след 5 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 10 двубоя е вкарал 16 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 10 попадения в собствената си мрежа. Далеч от дома отборът е изиграл 5 двубоя до момента, в които има 2 победи, 1 равенство и 2 загуби, реализирал е 8 попадения в мрежата на съперниците си и е допуснал 6 гола във вратата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Сепахан Исфахан е записал 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 11-8.

Рах Ахан Техеран - Сепахан Исфахан - директни срещи

В предишните 3 изиграни сблъсъка между двата съперника, съставът на Рах Ахан Техеран не е спечелил нито една победа, състава на Сепахан Исфахан е постигнал една победа, а в 2 срещи двата отбора не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 3-5. В предишната среща на своя стадион срещу Сепахан Исфахан, Домакините от Рах Ахан Техеран записаха реми 1-1 през Юли 2010 година.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините постигна равенство 1-1 като гост на Естеглал Техеран в последната си среща в Иран и прекъсна серията си от 2 поредни загуби, а у дома загуби с 0-2 от Санат Нафт Абадан в предишния си двубой.

Съставът на Сепахан Исфахан постигна победа с 2-1 у дома над Трактор Сази Табриз в предишния кръг в шампионата, а далеч от дома допусна загуба с 0-3 от Мес Керман в предишния си мач.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.