Обосновани Футболни Прогнози

Нотингам Форест - Мидълзбро

18 Октомври 2011 - 21:45
Нотингам Форест
Мидълзбро
Прогноза: X2
Коефициент: 1.44
2 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя от 12-ия кръг на футболния сезон на Чемпиъншип в Англия между Нотингам Форест и Мидълзбро на стадион Сити Граунд.

Накратко факти и статистика за днешната футболна среща:

Нотингам Форест

Нотингам Форест са на 23-та позиция във временното класиране с актив от 8 точки, натрупани след 2 победи, 2 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 срещи имат голова разлика 10-22. На домашна сцена отборът е играл 5 мача досега, в които има 2 равенства и 3 загуби и все още са без победа у дома, при обща голова разлика 5-11.

В последните си 6 официални срещи в Чемпиъншип футболистите на Форест са записали една победа и 5 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 14 получени гола.

Мидълзбро

Отборът на гостите от Мидълзбро е 3-ти в таблицата с актив от 21 точки след 5 победи и 6 равенства, като състава все още няма загуба от началото на шампионата, а в изиграните 11 двубоя е успял да отбележи 14 попадения в противниковата врата и е инкасирал 6 гола в мрежата си. Като гост тимът има 5 срещи до момента, в които е записал 4 победи, едно равенство и все още няма загуба навън, при обща голова разлика 7-1.

Футболистите на Мидълзбро са записали 2 победи, 4 равенства и нито 1 загуба в предишните си 6 срещи в първенството, при голова разлика 4-1.

Нотингам Форест - Мидълзбро - директни мачове

В последните 4 двубоя между двата състава, Нотингам Форест е спечелил 2 победи, отбора на Мидълзбро не е постигнал нито 1 успех, а 2 двубоя са завършили с равен резултат, при обща голова разлика 4-2. В последните 2 срещи на своя терен с Мидълзбро, Домакините от Нотингам Форест имат 2 победи с по 1-0 през Февруари и Октомври 2010 година.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините е в серия от 3 последователни поражения в шампионата, а у дома е в серия от 3 поредни поражения с общ резултат 3-9 от Уест Хям, Дарби Каунти и Бирмингам.

Съставът на гостите е в серия от 4 поредни ремита и 5 срещи без пълен успех в първенството, а на чужд терен записа реми 0-0 с Рединг в последния си двубой след 4 поредни победи като гост от началото на сезона.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.44 Резултат: 2 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.