Обосновани Футболни Прогнози

Гримсби Таун - Бароу

11 Октомври 2011 - 21:45
Гримсби Таун
Бароу
Прогноза: 1
Коефициент: 1.73
5 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между тимовете на Гримсби Таун и Бароу от 15-ия кръг на настоящето първенство в Националната Конференция на Англия.

Накратко факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Гримсби Таун

Гримсби Таун се намират на 14-то място в таблицата с общ актив от 17 точки от 5 победи, 2 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 14 мача имат отрицателна голова разлика 17-22. Пред своите фенове Гримсби Таун е играл 7 двубоя досега, в които е записал 4 победи и 3 загуби, при голова разлика 14-11.

В предишните си 6 официални срещи в Конференция играчите на Гримсби Таун имат в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 10 и получени 11 гола.

Бароу

Гостуващият отбор на Бароу се намира на 12-то място в таблицата с временното класиране с 20 точки, натрупани след 6 победи, 2 равенства и 6 загуби от началото на сезона, като в изиграните 14 срещи е вкарал 23 попадения в противниковата врата и е получил 23 гола в собствената си мрежа. При визитите си тима има 7 срещи до момента, в които има 2 победи, едно равенство и 4 загуби, реализирал е 9 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 15 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството отборът на Бароу има 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 9 гола и получени 13 гола.

Гримсби Таун - Бароу - директни двубои

В предишните 2 играни двубоя между двата тима, Гримсби Таун има 1 победа, отбора на Бароу няма записана нито една победа, а един мач е завършил наравно, при обща голова разлика 3-1. В предишната среща пред своите фенове с отбора на Бароу, Домакините от Гримсби Таун завършиха наравно 1-1 през Ноември 2010 година.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на Гримсби Таун допусна поражение в предишната си среща в шампионата на Англия с 1-2 като гост на Мансфийлд Таун, а на собствения си терен постигна победа в последната си среща с 5-2 над Олфритън Таун.

Тимът на Бароу постигна успех с 2-1 у дома над Телфорд Юнайтед в предишния си двубой в шампионата, а далеч от дома допусна загуба с 1-5 от Бароу в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.73 Резултат: 5 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.