Обосновани Футболни Прогнози

Сабадел - Рекреативо

10 Октомври 2011 - 22:00
Сабадел
Рекреативо
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач от поредния кръг на първенството в Испанската Сегунда Дивисион между футболните тимове на Сабадел и Рекреативо на стадион Нова Крю Алта.

Информацията за днешния футболен сблъсък:

Сабадел

Домакините са 4-ти във временното подреждане с 13 точки, записани след 4 победи, 1 равенство и една загуба през сезона, като в изиграните 6 срещи са реализирали 12 попадения и са получили 9 гола в мрежата си. У дома отбора на Сабадел има 3 двубоя досега, в които има 2 победи, едно равенство и нито 1 загуба, отбелязал е 6 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 4 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Сегунда Дивисион, отборът на Сабадел е постигнал 4 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика 12 вкарани и 9 получени гола.

Рекреативо

Гостуващият отбор на Рекреативо заема 16-то място във временното класиране със събрани 7 точки, записани след 2 победи, 1 равенство и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните 6 срещи е вкарал 5 гола в противниковата врата и е инкасирал 6 попадения в мрежата си. Като гост отбора има 3 двубоя, в които е записал 1 победа, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 3-3.

Играчите на Рекреативо са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби в последните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион, при голова разлика 5 вкарани и 6 получени гола.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините постигна успех в предишния си двубой в шампионата с 1-0 като гост на Барселона Б, а у дома записа реми 1-1 с Еркулес в последната си среща след 2 поредни победи.

Тимът на Рекреативо допусна загуба с 0-1 у дома от Алмерия в последния си мач в първенството, а на чужд терен стигна до равенство 2-2 с Барселона Б в последната си визита.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.