Обосновани Футболни Прогнози

Реджина - Бари

9 Октомври 2011 - 21:45
Реджина
Бари
Прогноза: X2
Коефициент: 1.62
3 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща на стадион Оресте Гранило между отборите на Реджина и Бари от 9-ия кръг на текущият сезон в Италианската Серия Б.

Факти и данни за днешния сблъсък:

Реджина

Играчите на Реджина се намират на 11-та позиция във временното класиране в Италия с 11 точки, събрани след 3 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 8 мача са отбелязали 16 попадения и са позволили да им вкарат 12 гола в собствената мрежа. Като домакин тимът на Реджина е изиграл 4 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 1 равенство и една загуба, реализирал е 10 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 6 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Серия Б отборът на Реджина има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 12 и получени 10 гола.

Бари

Съставът на гостите от Бари е 6-ти във временното класиране със събрани 14 точки, след 4 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 8 двубоя е вкарал 8 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 6 попадения в мрежата си. Далеч от дома отбора е изиграл 4 мача до момента, в които е записал 3 победи и 1 загуба, вкарал е 4 попадения във вратата на съперниците си и е инкасирал 2 гола в мрежата си.

Играчите на Бари са постигнали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби в последните си 6 изиграни срещи в първенството, при обща голова разлика вкарани 7 и получени 6 гола.

Реджина - Бари - преки двубои

В последните 2 мача между двата състава, тимът на Реджина няма нито една победа, отбора на Бари е постигнал 1 победа, а в 1 двубой двата тима са завършили без победител, при общо голово съотношение 1-2. В предишната среща у дома срещу отбора на Бари, играчите на Реджина записаха равенство 0-0 през далечната 2001 година.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на Реджина постигна реми 1-1 като гост на Асколи в последния си мач в първенството след 2 поредни загуби, а у дома допусна поражение с 1-2 от новака Юве Стабия в предишната си среща.

Съставът на гостите е с 3 поредни победи в шампионата и 4 мача без поражение, а при гостуванията си е в серия от 2 победи - 2-1 над Сасуоло и 1-0 над Кротоне.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.62 Резултат: 3 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.