Обосновани Футболни Прогнози

Кембридж Юнайтед - Стокпорт

6 Октомври 2011 - 21:45
Кембридж Юнайтед
Стокпорт
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.22
2 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от 14-ия кръг на първенството в Конференцията на Англия между тимовете на Кембридж Юнайтед и Стокпорт.

Фактите за днешната футболна среща:

Кембридж Юнайтед

Кембридж Юнайтед са на 9-та позиция в таблицата с временното класиране със събрани 22 точки от 6 победи, 4 равенства и 3 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 13 двубоя имат положителна голова разлика 14-9. На своя стадион Абби Стейдиъм, Кембридж Юнайтед е играл 6 двубоя до момента, в които има 4 победи, едно равенство и една загуба, отбелязал е 9 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 4 попадения.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството, футболистите на Кембридж Юнайтед са записали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са реализирали в вратата на противниците си 7 попадения и са допуснали 3 гола от противниковите футболни тимове.

Стокпорт

Тимът на гостите от Стокпорт се намира на 17-та позиция в таблицата с временното класиране с актив от 13 точки, събрани след 2 победи, 7 равенства и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 12 мача има отрицателна голова разлика 13-14. Далеч от дома съставът има 5 двубоя до момента, в които има 5 равенства, вкарал е 5 попадения във вратата на приемащите го отбори и е получил 5 гола в собствената си мрежа.

В предишните си 6 срещи в първенството, тимът на Шапкарите има в актива си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са реализирали 8 гола и са получили 9 попадения в мрежата си.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на Кембридж Юнайтед допусна загуба в предишния кръг в Англия с 0-1 като гост на Саутпорт, след 8 мача без поражение и 3 поредни победи, а у дома е в серия от 2 поредни победи с по 2-0 над Ебсфлийт Юнайтед и Дарлингтън и 4 мача без загуба.

Отборът на гостите от Стокпорт е в серия от 2 последователни домакински загуби в първенството на Англия от Флийтууд Таун и Йорк Сити, а като гост е в серия от 5 поредни равенства, всичките с резултат 1-1.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.22 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.