Обосновани Футболни Прогнози

Читадела - Модена

5 Октомври 2011 - 21:45
Читадела
Модена
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от 8-ия кръг на сезона в Серия Б на Италия между Читадела и Модена на стадион Пиер Чезаре Томболато.

Накратко факти и статистика за предстоящия мач:

Читадела

Домакините се намират на 17-та позиция във временното класиране с актив от 7 точки, записани след 2 победи, едно равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 мача имат голова разлика 9-15. Пред своите верни привърженици съставът на Читадела е играл 4 двубоя до момента, в които има 2 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 8-10.

Съставът на Читадела е записал една победа, едно равенство и 4 загуби в предишните си 6 изиграни срещи в първенството, при обща голова разлика 7-14.

Модена

Съставът на гостите от Модена е 20-ти във временното подреждане с 5 точки, записани след 1 победа, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 7 мача е вкарал 7 гола в противниковата врата и е получил 13 гола в собствената мрежа. На чужд терен отбора е изиграл 3 мача досега, в които има 3 загуби с общ резултат 2-8.

В последните си 6 официални двубоя в Серия Б, отборът на Модена е постигнал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 6-9.

Читадела - Модена - преки двубои

В предишните 5 двубоя между двата състава, отборът на Читадела има една победа, отбора на Модена също има 1 успех, а в 3 двубоя двата противника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 8-5. В предишните 2 срещи на своя терен с Модена, играчите на Читадела са без победа - 2 поредни равенства по 1-1 през 2009 и през Април тази година.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините от Читадела е в серия от 2 поредни загуби в първенството на Италия, а на своя стадион допусна загуба с 1-3 от новака Ночерина в предишната си среща.

Тимът на Модена стигна до равенство 1-1 у дома с Бреша в последния си мач в първенството на Италия и без успех от 4 срещу насам в Серия Б, а при визитите си е с 3 поредни поражения - от Реджина с 1-4, Албинолефе с 1-2 и от Падуа с 0-2.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.