Обосновани Футболни Прогнози

Тавшанли Линитспор - Карталспор

29 Септември 2011 - 15:30
Тавшанли Линитспор
Карталспор
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.22
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка от поредния кръг на шампионата в Първа Лига на Турция между отборите на Тавшанли Линитспор и Карталспор.

Ето и информацията за днешната футболна среща:

Тавшанли Линитспор

Тавшанли Линитспор заемат 6-то място в класирането с 6 точки след 2 победи и една загуба от започването на сезона, като в изиграните 3 срещи имат голова разлика 4-2. У дома отбора на Тавшанли Линитспор има 1 двубой досега, в който постигна победа с 3-1 над Букаспор.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Лига играчите на Тавшанли Линитспор са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби при голова разлика 8-8.

Карталспор

Гостуващият състав на Карталспор е 10-ти в класирането с 4 точки, постигнати след една победа, 1 равенство и една загуба от старта на сезона, като в изиграните 3 двубоя е вкарал 3 гола във вратата на съперниците си и е инкасирал 3 попадения в мрежата си. Далеч от дома тима има един мач досега, в който стигна до равенство 1-1 с отбора на Касъмпаша.

В последните си 6 изиграни срещи за първенство тимът на Карталспор е постигнал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 5 получени гола.

Тавшанли Линитспор - Карталспор - директни двубои

Предишните 2 изиграни мача между двата противника през миналия сезон завършиха наравно, като у дома Тавшанли Линитспор направи нулево равенство с Карталспор през Септември 2010 година.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините е с 2 поредни победи в Турция, последната от които с 1-0 като гост на Коняспор, а у дома има победа в първата си среща за сезона.

Отборът на гостите допусна загуба у дома с 1-2 от Кайзери Ерчиесспор в предишния си двубой в първенството, а далеч от дома постигна реми в първата си визита през това първенство.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.22 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.