Обосновани Футболни Прогнози

Норич - Съндърланд

26 Септември 2011 - 22:00
Норич
Съндърланд
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
2 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се изиграе срещата между футболните тимове на Норич и Съндърланд от 6-ия кръг на шампионата в Английската Висша Лига.

Информацията за предстоящия футболен двубой:

Норич

Домакините се намират на 14-та позиция във временното класиране с 5 точки, записани след 1 победа, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 5 срещи са вкарали 5 гола в противниковата врата и са допуснали 7 попадения в собствената си мрежа. На домашна сцена Канарчетата имат 2 мача до момента, в които са записали 1 равенство и 1 загуба и все още нямат победа у дома, при голова разлика 1-2.

Съндърланд

Гостуващият отбор на Съндърланд е 13-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 5 точки, записани след 1 победа, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 5 двубоя има голова разлика 6-4. Далеч от дома отбора е играл 2 двубоя досега, в които има 2 равенства, при голова разлика 1-1.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините от Норич постигна победа с 2-1 при гостуването си на Болтън в предишния кръг в Англия, а на собствения си терен допусна загуба с 0-1 от Уест Бромич в последния си двубой у дома.

Отборът на гостите от Съндърланд победи с 4-0 Сток Сити у дома в предишния си мач в Англия, а като гост е в серия от 2 поредни равни срещи - 1-1 с Ливърпул и 0-0 със Суонзи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.