Обосновани Футболни Прогнози

Атлетико Мадрид - Спортинг Хихон

21 Септември 2011 - 21:00
Атлетико Мадрид
Спортинг Хихон
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
4 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се състои футболния сблъсък между съставите на Атлетико Мадрид и Спортинг Хихон от 4-ия кръг на сезона в Испанската Примера Дивисион.

Факти и данни за днешната среща:

Атлетико Мадрид

Атлетико Мадрид са на 11-та позиция в таблицата с временното подреждане с 4 точки, събрани след една победа, едно равенство и една загуба от началото на шампионата, като в изиграните 3 мача са реализирали 4 гола във вратата на съперниците си и са инкасирали 1 гол в своята мрежа. На собствения си терен състава на Дюшекчиите е изиграл 2 мача досега, в които има 1 победа, едно равенство и все още няма поражение у дома, при обща голова разлика 4-0.

В последните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион, играчите на Дюшекчиите са постигнали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 11 вкарани и 7 получени гола.

Спортинг Хихон

Тимът на гостите от Спортинг Хихон заема 20-то място в таблицата с временното класиране без спечелена точка след 3 поражения от началото на новия сезон, като в изиграните общо 3 мача има голова разлика 2-5 гола. На чужд терен отбора е изиграл 1 мач до момента, в който допусна загуба с 1-2 от Осасуна.

В последните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион, играчите на Спортинг Хихон са постигнали 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, като са реализирали в противниковата врата 4 попадения и са инкасирали 8 гола от футболистите на противниците си.

Атлетико Мадрид - Спортинг Хихон - директни мачове

В предишните 5 играни срещи между двата отбора, отборът на Атлетико Мадрид има спечелени 3 победи, състава на Спортинг Хихон има една победа, а една среща е завършила с равенство, при обща голова разлика 11-5. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу Спортинг Хихон, футболистите на Атлетико Мадрид имат 2 поредни победи през 2010 година - 3-2 през Януари и 4-0 през Август.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на Атлетико Мадрид спечели с 4-0 у дома срещу Расинг Сантандер в предишния си двубой в първенството.

Тимът на гостите е с 3 последователни загуби в Испания, а далеч от дома допусна поражение в предишната си среща с 1-2 от Осасуна.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.