Обосновани Футболни Прогнози

НЕК Ниймеген - НАК Бреда

15 Септември 2011 - 21:00
НЕК Ниймеген
НАК Бреда
Прогноза: 1
Коефициент: 1.67
1 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на сблъсъка от поредния кръг на шампионата в Ередивизи на Холандия между футболните отбори на НЕК Ниймеген и НАК Бреда.

Факти и статистика за днешния футболен мач:

НЕК Ниймеген

Футболистите на НЕК Ниймеген заемат 9-то място във временното класиране Холандия със 7 точки, записани след 2 победи, едно равенство и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 5 мача имат голова разлика 6-8 гола. Като домакин състава на НЕК Ниймеген е играл 2 срещи до момента, в които има 2 поредни успеха, реализирал е 4 гола в мрежата на своите гости и е получил едва един гол в своята мрежа.

В последните си 6 официални мача в Ередивизи, състава на NEC има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7-9.

НАК Бреда

Отборът на гостите от НАК Бреда е на 17-та позиция в таблицата с временното класиране с 1 спечелена точка, след 1 равенство и 4 загуби от началото на сезона, като все още се стреми към първата си победа, а в изиграните 5 мача има голова разлика 5-10. Навън отбора е изиграл 2 мача, в които е записал 2 поредни поражения, при обща голова разлика 2-4.

В предишните си 6 официални двубоя в Ередивизи, футболистите на Плъховете имат на сметката си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби при обща голова разлика 6-10.

НЕК Ниймеген - НАК Бреда - директни мачове

В предишните 5 изиграни срещи между двата съперника, тимът на НЕК Ниймеген има постигнатa една победа, отбора на НАК Бреда е записал 2 победи, а в 2 срещи двата състава не са успели да се победят, при общо голово съотношение 11-12. В последните 2 срещи у дома, футболистите на НЕК Ниймеген са записали една победа и 1 равенство срещу НАК Бреда, като през Януари двата отбора завършиха наравно тук 2-2.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините от НЕК Ниймеген допусна загуба с 0-1 от Де Граафшап като гост в последния си мач в шампионата на Холандия, а на собствения си терен е с 2 поредни успеха от началото на първенството.

Съставът на гостите е в серия от 2 последователни поражения в Холандия, а на чужд терен има 2 загуби в началото на новия сезон в Ередивизи.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.67 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.