Обосновани Футболни Прогнози

Брентфорд - Колчестър

13 Септември 2011 - 21:45
Брентфорд
Колчестър
Прогноза: 1
Коефициент: 1.91
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днес ще се спра на футболния мач между футболните състави на Брентфорд и Колчестър от поредния кръг на първенството в Първа Лига на Англия. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу противниковия отбор на Колчестър на свой стадион.

Но стига общи приказки време е за статистиката за днешния футболен двубой:

Брентфорд

Домакините от Брентфорд са на 4-та позиция във временното класиране Англия с актив от 15 точки, след 5 победи и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 7 двубоя са реализирали 11 попадения и са допуснали 5 попадения в мрежата си. Пред своите предани привърженици Брентфорд има 3 двубоя, в които е записал 2 победи и 1 загуба, при голова разлика 7-2 гола.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството, състава на Брентфорд има в актива си 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 9 вкарани и 5 получени гола.

Колчестър

Тимът на гостите от Колчестър се намира на 13-то място във временното класиране с актив от 9 точки, натрупани след 2 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 7 мача е реализирал 13 попадения и е допуснал 11 гола в своята мрежа. Навън тима има 3 двубоя до момента, в които е записал 1 победа, едно равенство и 1 загуба, реализирал е 7 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 6 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството, състава на Колчестър има записани една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 9 вкарани и 9 получени гола.

Брентфорд - Колчестър - директни срещи

В последните 5 сблъсъка между двата тима, Брентфорд има записани 2 успеха, отбора на Колчестър няма записана нито 1 победа, а 3 мача са завършили с равенство, при общо голово съотношение 8-5. В последните 2 срещи пред своите привърженици, Домакините от Брентфорд са постигнали една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на Брентфорд е в серия от 2 поредни успеха в Англия, а у дома допусна поражение в предишната си среща.

Съставът на Колчестър е в серия от 2 поредни ремита в Англия, а далеч от дома записа равенство в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.91 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.