Обосновани Футболни Прогнози

ХИК Хелзинки - КуПС Куопио

12 Септември 2011 - 18:30
ХИК Хелзинки
КуПС Куопио
Прогноза: 1
Коефициент: 1.29
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача между футболните отбори на ХИК Хелзинки и КуПС Куопио от 24-ия кръг на футболното първенство във Вейкауслига на Финландия.

Фактите за предстоящата среща:

ХИК Хелзинки

Домакините са водачи в таблицата с временното подреждане с 57 точки след 19 победи и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 23 двубоя са успели да отбележат 60 попадения в противниковата врата и са допуснали 17 гола в своята мрежа. На своя терен състава на ХИК Хелзинки е изиграл 11 срещи до момента, в които има 11 победи, при обща голова разлика 38-7.

В последните си 6 мача в първенството съставът на ХИК Хелзинки има на сметката си 5 победи и една загуба, като са вкарали 14 и са допуснали 4 гола в мрежата си.

КуПС Куопио

Отборът на гостите от КуПС Куопио е 10-ти във временното класиране с актив от 24 точки, постигнати след 5 победи, 9 равенства и 9 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 23 срещи е вкарал 30 гола и е допуснал 42 попадения в мрежата си. На чужд терен състава има 11 мача досега, в които е записал 6 равенства и 5 загуби и все още няма нито една победа навън, при голова разлика 11-24.

В последните си 6 официални срещи в Вейкауслига футболистите на КуПС Куопио са записали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 12 получени гола.

ХИК Хелзинки - КуПС Куопио - преки мачове

В предишните 5 играни двубоя между двата противника, ХИК Хелзинки е спечелил 4 успеха, а тима на КуПС Куопио има постигнатa 1 победа, при общо голово съотношение 17-5. В последните 2 срещи у дома срещу КуПС Куопио, футболистите на ХИК Хелзинки са записали една победа и една загуба, като спечелиха последното си домакинство през Май тази година с 4-1.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на ХИК Хелзинки допусна загуба с 1-2 от ТПС Турку като гост в последната си среща в шампионата след 5 поредни победи, а при домакинствата си е с 11 последователни победи.

Тимът на КуПС Куопио спечели у дома с 2-1 срещу Интер Турку в предишния си мач в шампионата на Финландия, а като гост допусна поражение с 0-5 от ТПС Турку в последния си мач и все още е без пълен успех на чужд терен.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.