Обосновани Футболни Прогнози

Норич - Уест Бромич

11 Септември 2011 - 15:30
Норич
Уест Бромич
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.38
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой между футболистите на Норич и Уест Бромич от поредния кръг на текущият футболен сезон в Премиършип на Англия.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия двубой:

Норич

Играчите на отбора домакин заемат 15-та позиция в класирането с актив от 2 точки, след 2 равенства и една загуба от началото на шампионата, като все още няма победа до момента, а в изиграните общо 3 двубоя са отбелязали 3 попадения в мрежата на съперниците си и са инкасирали 5 гола във вратата си. Пред своите привърженици отбора е играл 1 мач до момента, в който записа равенство 1-1 със Сток Сити.

В последните си 6 изиграни мача за първенство тимът на Норич е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 15 получени гола.

Уест Бромич

Гостуващият отбор на Уест Бромич е 19-ти във временното подреждане без спечелена точка след 3 загуби от старта на новия сезон, като в изиграните 3 срещи е успял да реализира 2 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 5 гола в мрежата си. Далеч от дома отбора е изиграл един двубой, в който допусна загуба с 1-2 от Челси.

В предишните си 6 официални двубоя в Премиършип съставът на Уест Бром има на сметката си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика вкарани 7 и получени 11 гола.

Норич - Уест Бромич - директни мачове

В предишните 2 изиграни мача между двата тима в Премиършип през сезон 2004/2005, отборът на Канарчетата е спечелил 1 среща, състава на Уест Бромич не е записал нито една победа, а 1 мач е завършил с равенство, при общо голово съотношение 3-2. В предишната среща на своя стадион срещу Уест Бромич сред най-добрите в Англия, футболистите на Норич постигнаха победа с 3-2.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на Норич допусна загуба с 1-3 от Челси като гост в последната си среща в Англия, а на собствения си терен постигна равенство в последната си среща.

Съставът на гостите от Уест Бромич е в серия от 3 последователни загуби в шампионата на Англия, а при визитите си допусна загуба в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.38 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.