Обосновани Футболни Прогнози

ХК Копавогур - Хаукар Хафнарфьордур

1 Септември 2011 - 21:30
ХК Копавогур
Хаукар Хафнарфьордур
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.80
0 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от 20-ия кръг на текущото първенство в Първа Дивизия на Исландия между отборите на ХК Копавогур и Хаукар Хафнарфьордур.

Статистиката за предстоящия двубой:

ХК Копавогур

Домакините са последни 12-ти във временното подреждане с 12 точки, след 2 победи, 6 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 срещи имат голова разлика 20-34 гола. На домашна сцена ХК Копавогур е изиграл 9 двубоя до момента, в които има една победа, 3 равенства и 5 загуби, реализирал е 9 гола в мрежата на своите гости и е получил 16 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на ХК Копавогур има записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби при голова разлика 8 вкарани и 8 получени гола.

Хаукар Хафнарфьордур

Гостуващият отбор на Хаукар Хафнарфьордур е на трето място в класирането с актив от 32 точки, постигнати след 9 победи, 5 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 мача има положителна голова разлика 26-17. Като гост отбора е играл 9 мача, в които има 5 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 14-8.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия тимът на Хаукар Хафнарфьордур има на сметката си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба при обща голова разлика 9-4.

ХК Копавогур - Хаукар Хафнарфьордур - преки срещи

В последният мач между двата отбора ХК Копавогур не успя да спечели у дома срещу ХК Копавогур, завършвайки наравно 1-1 през Юни.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на ХК Копавогур е с 2 поредни успеха в първенството с общ резултат 6-0, а на собствения си стадион постигна победа с 3-0 над БИ Болунгарвик в предишния си двубой, след 8 мача без успех у дома.

Отборът на Хаукар Хафнарфьордур също е в серия от 2 поредни успеха в шампионата на Исландия с общ резултат 5-0, а на чужд терен постигна победа в предишния си двубой срещу лидера Акранес с 2-0 и е с 3 мача без загуба навън без допуснат гол - 2 нулеви равенства и победа.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.80 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.