Обосновани Футболни Прогнози

Молде - Волеренга Осло

30 Юли 2011 - 19:00
Молде
Волеренга Осло
Прогноза: 1
Коефициент: 1.73
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача между футболните отбори на Молде и Волеренга Осло от 17-ия кръг на шампионата в Норвежката Типелиген.

Накратко информацията за днешния сблъсък:

Молде

Домакините от Молде са на първа позиция в таблицата с временното класиране с актив от 32 точки след 10 победи, 2 равенства и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 16 срещи са вкарали 33 гола в противниковата врата и са позволили да им отбележат 24 гола в мрежата. На домашна сцена тима има 8 мача до момента, в които е записал 6 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 22-11.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Молде имат в актива си 5 победи и 1 загуба при обща голова разлика 13-5 гола.

Волеренга Осло

Гостуващият отбор на Волеренга Осло заема 10-та позиция в класирането с общ сбор от 21 точки, събрани след 6 победи, 3 равенства и 6 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 15 срещи е реализирал 18 попадения в мрежата на съперниците си и е получил 18 гола във вратата си. На чужд терен отбора има 8 мача, в които е записал 3 победи, едно равенство и 4 загуби, отбелязал е 8 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 11 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството, отбора на Бохемите има в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 10 и получени 8 гола.

Молде - Волеренга Осло - преки срещи

В предишните 5 мача между двата съперника, съставът на Молде е записал 1 победа, а отбора на Волеренга Осло е постигнал 4 победи, при обща голова разлика 4-9. В последните 2 срещи у дома, Домакините от Молде нямат победа срещу Волеренга, допускайки 2 поражения - 0-3 през 2009 и 0-1 през Август миналата година.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините от Молде е с 3 поредни победи в Норвегия, а при домакинствата си е с 5 поредни успеха с общ резултат 17-5.

Отборът на гостите от Волеренга Осло допусна загуба в последната си среща в шампионата на Норвегия с 1-4 при гостуването си на Тромсьо, след 1 равенство и 2 поредни победи на чужд терен.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.73 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.