Обосновани Футболни Прогнози

Дьор ЕТО - Халадаш Сомбатхей

29 Юли 2011 - 20:00
Дьор ЕТО
Халадаш Сомбатхей
Прогноза: 1
Коефициент: 1.45
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка между футболните състави на Дьор ЕТО и Халадаш Сомбатхей от 3-ия кръг на текущият футболен шампионат в Сопрони Лигата на Унгария.

Накратко факти и статистика за днешния сблъсък:

Дьор ЕТО

Футболистите на домакините се намират на трето място във временното класиране с общ сбор от 6 точки след 2 победи от старта на новото футболно първенство, като в изиграните 2 мача имат положителна голова разлика 3-1 гола. На своя терен отбора е играл 1 двубой, в който е записал 1 победа - 1-0 над Уйпещ.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството (и през миналия шампионат) играчите на Дьор ЕТО имат записани 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 12 вкарани и 6 получени гола.

Халадаш Сомбатхей

Тимът на гостите от Халадаш Сомбатхей е 14-ти във временното подреждане без записана точка след 2 поредни загуби от старта на новия сезон, като в изиграните 2 мача е вкарал 2 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 5 в мрежата си. Далеч от дома отбора е играл 1 двубой, в който е допусна загуба с 0-1 от новака Печ Мечек.

В предишните си 6 срещи в първенството изобщо, тима на Халадаш Сомбатхей има в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби при обща голова разлика 11-7.

Дьор ЕТО - Халадаш Сомбатхей - преки мачове

В предишните 5 изиграни мача между двата тима Дьор ЕТО има постигнатa една победа, отбора на Халадаш Сомбатхей също е спечелил 1 двубой, а 3 мача са завършили реми, при общо голово съотношение 11-11. В последните 2 мача у дома Домакините от Дьор ЕТО нямат победа срещу Халадаш, записвайки 2 равенства - 3-3 през 2009 и 2-2 през Април миналата година.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините от Дьор ЕТО е в серия от 3 последователни успеха в първенството на Унгария, а на своя стадион е в серия от 3 поредни победи.

Отборът на Халадаш Сомбатхей е в серия от 2 загуби в първенството на Унгария, а на чужд терен допусна загуба в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.45 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.