Обосновани Футболни Прогнози

АС Оулу - КПВ Кокола

27 Юли 2011 - 18:30
АС Оулу
КПВ Кокола
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе приковано от сблъсъка между футболните отбори на АС Оулу и КПВ Кокола от поредния кръг на шампионата във Финландската Икьонен.

По-интересните факти и статистика за днешния футболен двубой:

АС Оулу

Играчите на АС Оулу са 6-ти в класирането с общ актив от 22 точки, постигнати след 6 победи, 4 равенства и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 12 двубоя са реализирали 18 гола в противниковата врата и са инкасирали 10 попадения в собствената си мрежа. У дома отбора на АС Оулу има 5 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и една загуба при голова разлика 7-5 гола.

В последните си 6 официални двубоя в Икьонен съставът на АС Оулу има в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба при обща голова разлика 8-6.

КПВ Кокола

Съставът на гостите от КПВ Кокола е 13-ти в класирането с актив от 8 точки от 2 победи, 2 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 13 двубоя има голова разлика 7-24 гола. Като гост тима е изиграл 6 мача, в които има 1 равенство и 5 загуби и все още няма победа навън, при обща голова разлика 1-13.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на КПВ Кокола са записали 1 равенство и 5 загуби и нямат победа, при голова разлика 1-15.

АС Оулу - КПВ Кокола - директни мачове

В предишните 5 играни сблъсъка между двата съперника АС Оулу има записанa една победа, отбора на КПВ Кокола също е постигнал 1 успех, а в 3 двубоя двата съперника не са успели да се победят, при общо голово съотношение 5-5. В предишните 2 двубоя пред своите почитатели футболистите на АС Оулу са постигнали една победа и 1 равенство срещу КПВ, като в последната среща тук през 2009 година двата тима завършиха наравно 2-2.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините постигна равенство в предишния кръг в Финландия като гост на Кеми Кингс 2-2 и няма успех вече 3 поредни срещи, а на своя стадион има поражение в последния си двубой с 1-2 от ПК-35 Хелзинки и е без победа в 2 поредни мача у дома.

Тимът на гостите от КПВ Кокола е с 2 последователни загуби в шампионата и 8 загуби в последните 9 мача без отбелязан гол, а при визитите си допусна загуба в предишната си среща с 0-2 от ПоПа Пори и има 1 равенство и 5 загуби в досегашните си гостувания само с 1 отбелязано попадение в тях.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.