Обосновани Футболни Прогнози

ИФК Мариехамн - КуПС Куопио

24 Юли 2011 - 18:30
ИФК Мариехамн
КуПС Куопио
Прогноза: 1
Коефициент: 1.67
2 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между ИФК Мариехамн и КуПС Куопио от поредния кръг на текущото първенство във Финландската Вейкауслига.

Факти и статистика за предстоящия мач:

ИФК Мариехамн

Островитяните са на 5-то място в класирането с 21 точки, постигнати след 6 победи, 3 равенства и 6 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 15 срещи са успели да вкарат 19 гола във вратата на противниците си и са получили 17 в своята мрежа. На домашна сцена ИФК Мариехамн е играл 7 срещи досега, в които е записал 4 победи, 2 равенства и една загуба при голова разлика 12-7.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на ИФК Мариехамн е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали 6 гола и са допуснали 7 попадения.

КуПС Куопио

Гостуващият тим на КуПС Куопио е 8-ми в таблицата с временното класиране с актив от 15 точки след 3 победи, 6 равенства и 6 загуби от започването на сезона, като в изиграните 15 срещи има голова разлика 17-24 гола. Като гост състава има 7 двубоя до момента, в които е записал 4 равенства и 3 загуби и все още няма победа навън, при голова разлика 7-13.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тима на КуПС Куопио е записал 4 равенства и 2 загуби и няма нито една победа, при голова разлика 9-12.

ИФК Мариехамн - КуПС Куопио - директни срещи

В последните 5 играни двубоя между двата състава ИФК Мариехамн е записал една победа, отбора на КуПС Куопио има 2 победи, а в 2 двубоя двата съперника са си разделили точките, при общо голово съотношение 7-6. В последните 2 срещи у дома, играчите на ИФК Мариехамн имат една победа и една загуба срещу КуПС, като загубиха домакинството си през миналия шампионат с 1-2 през Октомври 2010.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на ИФК Мариехамн допусна поражение в последния си мач във Финландия като гост на ТПС Турку с 0-2, а при домакинствата си постигна победа в последната си среща с 2-1 над Хака и е с 4 победи и 1 реми в последните 5 срещи у дома.

Съставът на гостите е с 2 поредни равни срещи в първенството и вече 7 мача без успех, а при гостуванията си е с 2 равни срещи и също 7 мача без победа на чужд терен.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.67 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.