Обосновани Футболни Прогнози

Мялби - Йефле

23 Юли 2011 - 19:00
Мялби
Йефле
Прогноза: X2
Коефициент: 1.57
5 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между съставите на Мялби и Йефле от 18-ия кръг на настоящето футболно първенство в Алсвенскан Лигата на Швеция.

Статистиката преди предстоящата футболна среща:

Мялби

Играчите на отбора домакин са на предпоследната 15-та позиция във временното подреждане с актив от 14 точки, постигнати след 4 победи, 2 равенства и 11 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 17 двубоя имат голова разлика 12-27 гола. Като домакин състава е изиграл 8 мача до момента, в които е записал 3 победи, едно равенство и 4 загуби, вкарал е 8 гола във вратата на противниците си и е допуснал 8 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Алсвенскан Лигата тима на Мялби е записал 1 победа и 5 загуби при обща голова разлика вкарани 4 и получени 15 гола.

Йефле

Гостуващият тим на Йефле е 6-ти в класирането с актив от 27 точки, записани след 7 победи, 6 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 17 мача има голова разлика 17-17 гола. На чужд терен тима има 8 двубоя досега, в които има 3 победи, 4 равенства и 1 загуба, вкарал е 9 попадения в мрежата на противниците си и е допуснал 8 гола в собствената си врата.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на GIF са записали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са вкарали 6 попадения и са инкасирали 8 гола.

Мялби - Йефле - преки мачове

В последните 3 двубоя между двата тима отборът на Мялби не е записал нито 1 победа, отбора на Йефле има 1 успех, а 2 двубоя са завършили наравно, при обща голова разлика 4-6. В последната среща на своя терен срещу Йефле, играчите на Мялби загубиха с 1-3 през Април 2010 година.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините от Мялби е с 3 последователни поражения в шампионата, а при домакинствата си допусна загуба в предишната си среща с 1-2 от Хакен.

Тимът на гостите е в серия от 2 поредни загуби в шампионата - у дома от ГАИС Гьотеборг с 1-3 и АИК Стокхолм с 0-3, а на чужд терен постигна победа в последния си мач с 3-2 над ГАИС Гьотеборг и няма загуба в 4 поредни гостувания.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.57 Резултат: 5 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.