Обосновани Футболни Прогнози

Санкт Андра - Блау-Вайс Линц

22 Юли 2011 - 19:30
Санкт Андра
Блау-Вайс Линц
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
3 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между съставите на Санкт Андра и новака Блау-Вайс Линц от поредния кръг на настоящият футболен шампионат в Австрийската Ерсте Лига.

Ето и фактите за днешната среща:

Санкт Андра

Домакините от Санкт Андра са лидери в таблицата с временното класиране с 9 точки, след 3 победи от старта на новия футболен шампионат, като в изиграните общо 3 двубоя имат голова разлика 8-2. Пред своите предани привърженици състава на Санкт Андра е играл 1 мач досега, в който има 1 победа с 1-0 над тима на Грьодиг.

В предишните си 6 официални срещи в Ерсте Лига, включително и през миналият сезон, футболистите на Санкт Андра имат на сметката си 4 победи, едно равенство и 1 загуба, като са вкарали във вратата на противниците си 13 гола и са инкасирали 8 попадения от противниковите нападатели.

Блау-Вайс Линц

Гостуващият отбор на Блау-Вайс Линц заема 6-то място във временното класиране с актив от 4 точки, от 1 победа, едно равенство и една загуба през сезона, като в изиграните общо 3 двубоя е вкарал 3 гола и е инкасирал 3 в мрежата си. Навън тима има един двубой досега, в който допусна загуба с 0-1 от Аустрия Лустенау.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на Санкт Андра е в серия от 4 поредни успеха в шампионата, 3 от които от началото на новият сезон, а при домакинствата си е в серия от 2 победи.

Съставът на Блау-Вайс Линц стигна до равенство в последния си двубой в шампионата у дома 1-1 срещу ЛАСК Линц, а като гост допусна поражение в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.