Обосновани Футболни Прогнози

Бромапойкарна - Атвидаберг

18 Юли 2011 - 20:00
Бромапойкарна
Атвидаберг
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.38
2 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от поредния кръг на първенството в Швеция, в Суперетан Лигата, между Бромапойкарна и Атвидаберг.

Факти и данни за предстоящата футболна среща:

Бромапойкарна

Домакините са на 5-то място в класирането с актив от 24 точки, натрупани след 7 победи, 3 равенства и 5 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 15 мача са вкарали 22 гола във вратата на съперниците си и са инкасирали 13 попадения в собствената си мрежа. Като домакин Бромапойкарна има 7 срещи, в които има 5 победи, 2 равенства и все още няма загуба у дома, при голова разлика 13-3.

В последните си 6 официални двубоя в Суперетан Лигата тимът на Бромапойкарна има на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 12 гола и получени 5 гола.

Атвидаберг

Съставът на гостите от Атвидаберг е трети в класирането с актив от 25 точки, записани след 8 победи, едно равенство и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 двубоя има положителна голова разлика 29-16 гола. При визитите си състава е изиграл 7 срещи досега, в които има 2 победи и 5 загуби, отбелязал е 6 попадения в мрежата на своите домакини и е получил 8 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството, отбора на Атвидаберг е записал 3 победи и 3 загуби с обща голова разлика 8-7.

Бромапойкарна - Атвидаберг - директни срещи

В последните 5 изиграни срещи между двата тима, отборът на Бромапойкарна е постигнал 1 победа, а отбора на Атвидаберг е записал 4 успеха, при обща голова разлика 7-9. В последните 2 срещи пред своите почитатели, играчите на Домакините от Бромапойкарна допуснаха 2 поражения от Атвидаберг, последното от които през миналият сезон в Алсвенскан Лигата с 0-2 през Август 2010 година.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините има поражение в предишната си среща в шампионата на Швеция като гост точно на Атвидаберг с 1-2, а у дома стигна до равенство 1-1 срещу Ландскрона БоИС в предишния си мач след 5 поредни домакински победи.

Съставът на Атвидаберг постигна успех в последния си мач в Швеция, но далеч от дома е с 4 поредни загуби с общ резултат 2-7.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.38 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.