Обосновани Футболни Прогнози

Таммека Тарту - Куресааре

16 Юли 2011 - 19:30
Таммека Тарту
Куресааре
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
1 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе срещата между Таммека Тарту и Куресааре от 20-ия кръг на футболния шампионат в Естония в Мейстрилигата.

Време е за информацията за предстоящия мач:

Таммека Тарту

Таммека Тарту са 6-ти в класирането с общ сбор от 23 точки, натрупани след 6 победи, 5 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 18 срещи са реализирали 31 гола и са инкасирали 37 попадения в мрежата си. У дома Таммека Тарту е изиграл 8 мача до момента, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 3 загуби, реализирал е 14 гола в противниковата мрежа и е допуснал 17 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Мейстрилига състава на Таммека Тарту е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 12 и получени 12 гола.

Куресааре

Тимът на гостите от Куресааре е 9-ти в таблицата с 10 точки, от 2 победи, 4 равенства и 13 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 19 мача има голова разлика 14-37 гола. При гостуванията си отбора е играл 9 срещи до момента, в които има 3 равенства и 6 загуби и все още са без победа навън, при обща голова разлика 7-21.

В предишните си 6 официални двубоя в Мейстрилига състава на Куресааре има 1 победа, 1 равенство и 4 загуби при голова разлика вкарани 3 и получени 11 гола.

Таммека Тарту - Куресааре - директни мачове

В последните 5 играни сблъсъка между двата тима, Таммека Тарту има спечелени 2 победи, а отбора на Куресааре е спечелил 3 срещи, при обща голова разлика 7-10. В последните 2 срещи у дома, футболистите на Таммека Тарту са постигнали една победа и една загуба срещу Куресааре, като в последното си домакинство през Април тази година спечелиха с 2-1.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините от Таммека Тарту е с 2 победи в първенството, но на своя стадион е с 2 поредни поражения - от Силамае Калев с 1-4 и от Номе Калю с 2-3.

Отборът на гостите от Куресааре е с 2 поредни загуби в Естония, а далеч от дома стигна до реми в предишния си мач 2-2 срещу последният Аякс Ласнамае и няма победа в 9 поредни визити през този сезон.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.