Обосновани Футболни Прогнози

Шанхай Шенхуа - Ляонин Хууин

14 Юли 2011 - 14:45
Шанхай Шенхуа
Ляонин Хууин
Прогноза: 1
Коефициент: 1.85
1 - 1
непозната футболни прогнози

прогнозата днес е за футболната среща от 16-ия кръг на сезона в Китайската Супер Лига между тимовете на Шанхай Шенхуа и Ляонин Хууин

Информация за днешния мач:

Шанхай Шенхуа

Шанхай Шенхуа са 6-ти във временното класиране с общ актив от 23 точки, постигнати след 7 победи, 2 равенства и 6 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 15 срещи имат положителна голова разлика 20-18 гола. На домашна сцена Шанхай Шенхуа е играл 7 мача до момента, в които има 5 победи, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 15-8.

В последните си 6 мача в първенството, футболистите на Шанхай Шенхуа имат в актива си 2 победи и 4 загуби, като са вкарали във вратата на своите противници 6 гола и са инкасирали 10 попадения от противниковите футболни тимове.

Ляонин Хууин

Отборът на гостите от Ляонин Хууин е трети в таблицата с общ актив от 29 точки, записани след 9 победи, 2 равенства и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните 15 двубоя има положителна голова разлика 22-9. На чужд терен отбора е играл 7 срещи до момента, в които има 3 победи, едно равенство и 3 загуби, реализирал е 8 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 7 гола.

В последните си 6 мача в първенството, играчите на Ляонин Хууин имат записани 4 победи, 1 равенство и една загуба, като са вкарали на противника си 13 попадения и са инкасирали 2 гола в своята врата.

Шанхай Шенхуа - Ляонин Хууин - директни мачове

В последните 3 играни сблъсъка между двата тима тимът на Шанхай Шенхуа няма нито една победа, отбора на Ляонин Хууин има записани 2 победи, а в един двубой двата тима са си поделили точките, при общо голово съотношение 2-4. В последната среща на своя стадион, футболистите на Шанхай Шенхуа стигнаха до равенство 2-2 срещу Ляонин Хууин през Май 2010 година.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините е в серия от 3 поражения в Китай с общ резултат 1-6, а у дома допусна първа загуба в предишната си среща с 0-1 от Нанчан Баи след 5 поредни победи.

Тимът на гостите от Ляонин Хууин е в серия от 2 поредни домакински успеха в Китай с общ резултат 3-0, а при гостуванията си стигна до реми 0-0 срещу Чанчун Ятай в предишната си среща и е с два мача без поражение на чужд терен и без допуснат гол.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.85 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.