Обосновани Футболни Прогнози

КАМАЗ Челни - Мордовия Саранск

12 Юли 2011 - 17:00
КАМАЗ Челни
Мордовия Саранск
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от 19-ия кръг на настоящият шампионат в Първа Дивизия на Русия между отборите на КАМАЗ Челни и Мордовия Саранск.

Фактите за предстоящия мач:

КАМАЗ Челни

Домакините от КАМАЗ Челни са 6-ти във временното подреждане с 32 точки след 9 победи, 5 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 мача са отбелязали 24 гола в противниковата врата и са позволили да им отбележат 14 попадения в мрежата. У дома КАМАЗ Челни има 10 срещи до момента, в които е записал 6 победи, 2 равенства и 2 загуби при голова разлика 14-7.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия, футболистите на КАМАЗ Челни са постигнали 3 победи, едно равенство и 2 загуби с общ резултат 8-5.

Мордовия Саранск

Гостуващият отбор на Мордовия Саранск е трети в таблицата с временното класиране със събрани 35 точки, постигнати след 10 победи, 5 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 мача има голова разлика 31-17 гола. Навън състава е играл 8 двубоя, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 3 загуби, вкарал е 9 гола във вратата на своите домакини и е позволил да му отбележат 9 попадения в мрежата.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тима на Мордовия Саранск има на сметката си 4 победи, едно равенство и една загуба, като са вкарали 12 попадения и са допуснали 5 гола.

КАМАЗ Челни - Мордовия Саранск - преки двубои

В последните 2 играни мача между двата съперника, съставът на КАМАЗ Челни е спечелил 2 победи, а Мордовия Саранск няма нито една победа, при общо голово съотношение 4-2. В предишната среща пред своите почитатели, играчите на КАМАЗ Челни постигнаха успех с 2-1 над Мордовия през Юли 2010 година.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на КАМАЗ Челни загуби с 0-2 гостуването си на Алания Владикавказ в последния кръг след 3 победи и 1 равенство в шампионата, а на своя стадион записа равенство в последната си среща 0-0 с Балтика Калининград след 3 поредни победи.

Тимът на гостите от Мордовия Саранск спечели с 1-0 гостуването си на Волгар-Газпром в предишния си двубой в шампионата на Русия и има само едно поражение в последните си 12 мача.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.