Обосновани Футболни Прогнози

КА Акурейри - Акранес

8 Юли 2011 - 22:00
КА Акурейри
Акранес
Прогноза: 2
Коефициент: 1.50
1 - 4
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от поредния кръг на текущото първенство в Първа Дивизия на Исландия между футболните отбори на КА Акурейри и Акранес.

Фактите за днешния футболен мач:

КА Акурейри

Домакините се намират на 10-то място във временното подреждане с 10 точки, натрупани след 3 победи, едно равенство и 5 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 9 срещи имат отрицателна голова разлика 10-15 гола. На домашна сцена КА Акурейри има 4 двубоя, в които е записал 2 победи и 2 загуби при голова разлика 5-6.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия, отбора на КА Акурейри е постигнал една победа и 5 загуби при голова разлика 3-12 гола.

Акранес

Гостуващият състав на Акранес е първи в класирането с 25 точки, след 8 победи и 1 равенство, като състава все още не е допуснал загуба от началото на сезона, а в изиграните общо 9 мача е отбелязал 25 гола в противниковата врата и е получил 3 попадения в собствената си мрежа. На чужд терен тима има 5 мача, в които има само победи, при голова разлика 14-1.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия, футболистите на Акранес имат записани 5 победи, едно равенство и нито една загуба, при обща голова разлика 19-2.

КА Акурейри - Акранес - преки мачове

В последните 2 изиграни срещи между двата противника, тимът на КА Акурейри няма постигната нито една победа, отбора на Акранес има 1 успех, а в една среща двата съперника са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 2-6. В последната среща на своя терен от миналият сезон, футболистите на Домакините от КА Акурейри завършиха наравно 1-1 срещу Акранес през Юли 2010 година.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините загуби като гост с 1-2 от Викингур Олафсвик в предишния кръг в първенството на Исландия, а на собствения си терен постигна успех в последната си среща с 1-0 над Грота Селтярнарнес след 2 поредни поражения с общ резултат 1-6.

Тимът на гостите от Акранес е в серия от 5 победи в шампионата само с 1 допуснат гол в тях, а далеч от дома е в серия от 5 успеха с 14-1 голова разлика, последният от които с 2-0 над Грота Селтярнарнес в края на Юни.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 4 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.