Обосновани Футболни Прогнози

Гуанджоу Евъргранде - Ченду Блейдс

6 Юли 2011 - 15:00
Гуанджоу Евъргранде
Ченду Блейдс
Прогноза: 1
Коефициент: 1.45
4 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща между отборите на Гуанджоу Евъргранде и Ченду Блейдс от 14-ия кръг на сезона в Супер Лигата на Китай.

Фактите преди днешния мач:

Гуанджоу Евъргранде

Домакините заемат първа позиция в таблицата с 31 точки, след 9 победи и 4 равенства, като отбора все още е без загуба от началото на първенството, а в изиграните общо 13 двубоя имат голова разлика 21-8. Като домакин състава на Гуанджоу Евъргранде има 7 мача до момента, в които е записал 5 победи, 2 равенства и нито една загуба, реализирал е 13 гола във вратата на съперниците си и е получил 6 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството, отбора на Гуанджоу Евъргранде има в актива си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са вкарали в противниковата врата 9 гола и са допуснали 3 попадения в своята мрежа.

Ченду Блейдс

Съставът на гостите от Ченду Блейдс се намира на 12-то място в таблицата с временното класиране с общ актив от 11 точки, от 2 победи, 5 равенства и 6 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 13 мача е вкарал 8 гола във вратата на противниците си и е допуснал 20 попадения в мрежата си. На чужд терен състава има 7 мача, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 2 загуби при обща голова разлика 8-10.

В предишните си 6 официални двубоя в Супер Лига, играчите на Ченду Блейдс са записали 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, при голова разлика 2-12.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от Гуанджоу Евъргранде е в серия от 4 поредни успеха в Китай с общ резултат 8-3, последният от които с 3-1 при гостуването на Хангджоу Грийнтаун, а при домакинствата си е в серия от 2 поредни победи - 2-0 над Шанси Чанба и 2-1 над Джансу Сайнти.

Съставът на гостите от Ченду Блейдс допусна поражение у дома с 0-2 от Хенан Конструкшън в предишния кръг в шампионата на Китай и е без победа вече 6 шампионатни срещи, а като гост стигна до реми 1-1 срещу Хангджоу Грийнтаун в последния си мач след 2 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.45 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.