Обосновани Футболни Прогнози

Браге - Йонкьопинг Содра

4 Юли 2011 - 20:00
Браге
Йонкьопинг Содра
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой между отборите на Браге и Йонкьопинг Содра от 15-ия кръг на първенството в Шведската Суперетан Лига.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешния футболен двубой:

Браге

Играчите на състава домакин са на 9-та позиция в класирането с 21 точки, след 6 победи, 3 равенства и 5 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 14 двубоя имат голова разлика 17-21 гола. На домашна сцена тима на Браге е изиграл 7 мача до момента, в които има 3 победи, 3 равенства и 1 загуба, реализирал е 10 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 7 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Суперетан Лига, играчите на Браге са постигнали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 6 попадения и са допуснали 10 гола от противниковите футболни състави.

Йонкьопинг Содра

Съставът на гостите от Йонкьопинг Содра се намира на 12-та позиция в таблицата с временното класиране със събрани 17 точки, от 5 победи, 2 равенства и 7 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 14 мача има голова разлика 19-23 гола. При гостуванията си състава има 7 срещи досега, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 13-12.

В предишните си 6 официални двубоя в Суперетан Лига, тима на Йонкьопинг Содра има на сметката си 1 победа и 5 загуби, като са вкарали на противника си 3 попадения и са им допуснали 13 гола в мрежата си.

Браге - Йонкьопинг Содра - преки мачове

В последните 2 играни двубоя между двата съперника, състава на Браге е постигнал 1 победа, тима на Йонкьопинг Содра не е постигнал нито 1 успех, а една среща е завършила с равенство, при обща голова разлика 4-1. В предишната среща на своя стадион срещу Йонкьопинг, футболистите на Браге победиха с 4-1 през Май 2010 в среща от миналогодишното първенство.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините допусна загуби от водача Дегерфорш с 0-5 като гост в последния кръг в Швеция, а у дома постигна реми 1-1 с Люнгскиле в последния си двубой и е без загуба вече 6 срещи на своя стадион, с 3 победи в тях.

Тимът на гостите от Йонкьопинг Содра е с 4 поредни загуби в първенството без отбелязан гол, а като гост е в серия от 2 загуби, последната от които с 0-3 от Сундсвал в предишният си шампионатен мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.