Обосновани Футболни Прогнози

ПоПа Пори - Оулу Палосеура

2 Юли 2011 - 16:00
ПоПа Пори
Оулу Палосеура
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
0 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между тимовете на ПоПа Пори и Оулу Палосеура от поредния кръг във Финландската Икьонен.

По-интересните факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

ПоПа Пори

ПоПа Пори се намират на 13-то място в таблицата с 4 точки, натрупани след една победа, едно равенство и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 двубоя имат голова разлика 7-20. Като домакин тима е изиграл 3 мача досега, в които е записал 3 последователни поражения, реализирал е 3 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 9 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството, тима на ПоПа Пори е записал 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 5-14.

Оулу Палосеура

Гостуващият тим на Оулу Палосеура е 7-ми във временното подреждане с 11 точки, от 3 победи, 2 равенства и 4 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 9 срещи е реализирал 11 попадения и е допуснал 10 попадения в мрежата си. Навън отбора е изиграл 3 мача, в които е записал една победа, едно равенство и една загуба, при голова разлика 4-4.

В последните си 6 официални мача в Икьонен, футболистите на Оулу Палосеура са записали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са отбелязали във вратата на противниците си 6 гола и са допуснали 7 попадения в мрежата си.

ПоПа Пори - Оулу Палосеура - преки срещи

В последните 2 играни мача между двата противника ПоПа Пори има 2 победи, с общо голово съотношение 4-1. В предишната среща пред своите почитатели, футболистите на ПоПа победиха с 3-1 Оулу в среща от миналогодишното първенство.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините от ПоПа Пори допусна загуба с 1-3 като гост на Викингит Хелзинки в последната си среща в Финландия след 2 мача без поражение, а на собствения си терен е с 3 последователни загуби, последната от които с 1-4 от водача ФК Лахти.

Отборът на гостите допусна загуба с 0-1 у дома от АС Оулу в последната си среща в шампионата на Финландия и няма победа вече 4 мача с 3 загуби в тях, а далеч от дома загуби с 3-4 от Викингит Хелзинки в последната си среща след 2 мача без поражение на чужд терен.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.