Обосновани Футболни Прогнози

Бран Берген - Од Гренланд

30 Юни 2011 - 20:00
Бран Берген
Од Гренланд
Прогноза: 1
Коефициент: 1.85
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача между футболистите на Бран Берген и Од Гренланд от поредния кръг на сезона в Типелиген на Норвегия.

Факти и статистика за днешния двубой:

Бран Берген

Бран са 6-ти в класирането със събрани 20 точки след 6 победи, 2 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 13 двубоя са реализирали 22 попадения в противниковата врата и са получили 22 гола в мрежата си. Като домакин Бран Берген е изиграл 6 двубоя досега, в които има 3 победи, 1 равенство и 2 загуби при голова разлика 8-7.

В предишните си 6 официални двубоя в Типелиген, футболистите на Бран Берген имат на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са отбелязали 8 гола и са получили 12 попадения.

Од Гренланд

Тимът на гостите от Од Гренланд е на 12-та позиция в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 16 точки, от 4 победи, 4 равенства и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 12 срещи е вкарал 17 гола във вратата на съперниците си и е инкасирал 17 гола в собствената си мрежа. При визитите си отбора е изиграл 6 мача, в които има 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8-7.

В последните си 6 официални двубоя в Типелиген, играчите на Од Гренланд имат записани 2 победи, 3 равенства и 1 загуба при обща голова разлика 9-8.

Бран Берген - Од Гренланд - директни срещи

В последните 5 мача между двата противника, тима на Бран е спечелил 2 успеха, състава на Од Гренланд има една победа, а в 2 срещи двата отбора не са успели да се победят, при обща голова разлика 10-6. В предишните 2 срещи на своя терен, футболистите на Бран Берген са постигнали една победа и едно равенство срещу Од Гренланд, като срещата през миналия сезон тук завърши наравно 1-1.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините постигна победа в последния си мач в първенството на Норвегия с 5-3 при гостуването си на Сарпсборг 08 след 3 мача без успех, а при домакинствата си записа реми 1-1 с Аалесунд в последната си среща след 2 поредни победи у дома.

Отборът на гостите е с 2 последователни победи в първенството на Норвегия с по 1-0 и общо 4 мача без загуба, а на чужд терен победи с 1-0 Фредрикстад в последния си двубой и е непобеден вече 3 срещи навън след двете си равенства по 1-1 срещу Викинг Ставангер и Лилестрьом.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.85 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.