Обосновани Футболни Прогнози

Асириска Сьодертале - Квидинг

26 Юни 2011 - 19:00
Асириска Сьодертале
Квидинг
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача от 14-ия кръг на текущият шампионат в Суперетан Лигата на Швеция между футболните отбори на Асириска Сьодертале и Квидинг.

Ето и статистиката за днешния футболен сблъсък:

Асириска Сьодертале

Играчите на домакините от Асириска Сьодертале са водачи в класирането с 25 точки, от 8 победи, едно равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 срещи имат голова разлика 17-15 гола. Като домакин отбора е изиграл 6 двубоя до момента, в които е записал 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика 5-3.

В предишните си 6 официални двубоя в Суперетан Лига, тима на Асириска Сьодертале има записани 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 7-7.

Квидинг

Гостуващият отбор на Квидинг заема последното 16-то място във временното класиране с общ сбор от 6 точки, след 6 равенства и 7 загуби от започването на сезона, като все още няма победа, а в изиграните 13 двубоя е успял да вкара 7 попадения във вратата на противниците си и е инкасирал 23 гола в мрежата си. Далеч от дома тима има 6 двубоя досега, в които е записал 2 равенства и 4 загуби, отбелязал е само един гол във вратата на своите домакини и е позволил да му вкарат 14 попадения в мрежата.

В последните си 6 изиграни мача в първенството, тима на Квидинг има записани 2 равенства и 4 загуби и е без победа, при голова разлика вкарани 4 и получени 14 гола.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 2 последователни победи в шампионата на Швеция, последната от които с 2-0 като гост над Вастерас, а при домакинствата си е с 2 поредни победи - 2-1 над Фалкенберг и 1-0 над Йонкьопинг Содра.

Тимът на гостите стигна до равенство в последния кръг в първенството на Швеция у дома срещу Йостерс 1-1, а като гост е с 3 поредни загуби с общ резултат 1-10 от Сундсвал, Бромапойкарна и Люнгскиле.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.