Обосновани Футболни Прогнози

Йоребро - Юргорден

23 Юни 2011 - 20:00
Йоребро
Юргорден
Прогноза: 1
Коефициент: 1.75
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днес ще се изиграе футболния двубой от поредния кръг на шампионата в Алсвенскан Лигата на Швеция между съставите на Йоребро и Юргорден.

Информация за днешния двубой:

Йоребро

Йоребро се намират на трета позиция във временното класиране с 20 точки, събрани след 6 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 срещи имат положителна голова разлика 18-13. На домашна сцена състава е играл 6 двубоя досега, в които е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, отбелязал е 12 попадения във вратата на гостуващите отбори и е допуснал 9 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството, играчите на Йоребро са постигнали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 11 вкарани и 7 получени гола.

Юргорден

Съставът на гостите от Юргорден е на 14-то място във временното подреждане с актив от 11 точки, натрупани след 3 победи, 2 равенства и 7 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 12 мача е вкарал 15 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 16 попадения в мрежата. Навън тима е изиграл 6 срещи досега, в които е записал 1 победа, едно равенство и 4 загуби, отбелязал е 9 попадения в мрежата на противниците си и е позволил да му вкарат 11 гола във вратата.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството, тима на Железните печки има на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са вкарали в мрежата на своите противници 9 гола и са получили 4 от футболистите на своите съперници.

Йоребро - Юргорден - преки двубои

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата съперника, тимът на Йоребро има постигнати 2 победи, отбора на Юргорден също е записал 2 победи, а 1 двубой е завършил при равен резултат, при общо голово съотношение 4-3. В последните 2 срещи на своя терен, играчите на Домакините от Йоребро са записали 2 победи - 2-0 през 2009 и 1-0 през 2010 година.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на Йоребро записа равенство 0-0 като гост на Халмстад в последния си мач в шампионата на Швеция след 3 поредни победи, а у дома е с 2 последователни победи - 1-2 над ГАИС Гьотеборг и 4-2 над Трелеборг.

Тимът на Юргорден е с 2 поредни победи в шампионата на Швеция с общ резултат 7-0, а при визитите си записа първи успех в последния си двубой с 4-0 над ИФК Гьотеборг след 1 равенство и 4 поражения в първите си пет гостувания.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.75 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.