Обосновани Футболни Прогнози

Хака - КуПС Куопио

15 Юни 2011 - 18:30
Хака
КуПС Куопио
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.67
1 - 0
позната футболни прогнози

Днеса ще се спра на двубоя между Хака и КуПС Куопио от 10-ия кръг на настоящето футболно първенство във Вейкауслига-та на Финландия.

Накратко информацията за днешния футболен мач:

Хака

Домакините заемат 11-то място във временното класиране с 8 точки, натрупани след 2 победи, 2 равенства и 5 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 9 двубоя са вкарали 9 попадения в противниковата врата и са позволили да им отбележат 20 гола в мрежата. На своя терен тима на Хака има 4 срещи досега, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 1 загуба, отбелязал е 4 попадения в мрежата на противниците си и е позволил да му вкарат 4 гола в собствената врата.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството, играчите на Хака са постигнали 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 17 получени гола.

КуПС Куопио

Гостуващият тим на КуПС Куопио е на 7-ма позиция във временното класиране с актив от 11 точки, натрупани след 3 победи, 2 равенства и 4 загуби от началото на сезона, като в изиграните 9 двубоя е реализирал 8 гола в противниковата врата и е инкасирал 12 попадения в своята мрежа. Навън състава има 4 двубоя досега, в които е записал 2 равенства и 2 загуби и все още няма нито една победа, вкарал е 2 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 7 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 официални мача в Вейкауслига, играчите на КуПС Куопио са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в вратата на своите съперници 5 попадения и са получили 6 гола от противниковите футболни състави.

Хака - КуПС Куопио - преки двубои

В последните 5 мача между двата състава тима на Хака е записал 3 победи, а тима на КуПС Куопио е постигнал 2 успеха, при обща голова разлика 7-7. В последните 2 двубоя пред своите фенове, футболистите на Хака са записали 2 победи в предишните два сезона - 3-0 през 2009 и 2-1 през миналата година.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините е с 2 поредни загуби в Финландия с общ резултат 1-8 от Интер Турку и ТПС Турку като гост, а при домакинствата си постигна победа с 2-0 над РоПС Рованиеми в последния си мач.

Отборът на КуПС Куопио стигна до реми в предишния си двубой в първенството като гост на РоПС Рованиеми 0-0 и все още няма победа навън, като не успя да се разпише във второ поредно гостуване, след загубата си с 0-2 от ДжДжК.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.67 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.