Обосновани Футболни Прогнози

Зенит Санкт Петербург - ФК Ростов

14 Юни 2011 - 17:45
Зенит Санкт Петербург
ФК Ростов
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
4 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се състои футболния мач от поредния кръг на шампионата в Премиер Лига-та на Русия, между футболистите на Зенит Санкт Петербург и ФК Ростов. Синьо-белите приемат на домашния си терен противниковия футболен отбор на ФК Ростов.

Статистиката преди предстоящия двубой:

Зенит Санкт Петербург

Домакините са на 4-та позиция във временното подреждане с 20 точки, записани след 5 победи, 5 равенства и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 12 двубоя имат положителна голова разлика 19-12 гола. На своя стадион Петровский, тима на Небесносините е играл 6 срещи досега, в които има 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 11-6 гола.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството, отбора на Зенит Санкт Петербург има само една победа, 4 равенства и една загуба, при голова разлика 8-6 гола.

ФК Ростов

Отборът на гостите от ФК Ростов се намира на 12-та позиция в таблицата с временното подреждане със събрани 12 точки след 3 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 12 мача има отрицателна голова разлика 15-17 гола. Като гост тима е изиграл 6 двубоя, в които е записал 2 равенства и 4 загуби и все още няма нито една победа навън, вкарал е 5 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 11 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Премиер Лига, футболистите на Ростов имат на сметката си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали в мрежата на съперниците си 7 попадения и са инкасирали 8 гола от играчите на своите противници.

Зенит Санкт Петербург - ФК Ростов - директни мачове

В предишните 5 играни срещи между двата тима, тимът на Зенит Санкт Петербург има спечелени 4 успеха, а отбора на ФК Ростов е постигнал една победа, при общо голово съотношение 13-3. В предишните 2 двубоя пред своите привърженици, футболистите на Зенит Санкт Петербург са постигнали 2 победи - 2-0 през 2009 и 5-0 през Ноември миналата година.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините от Зенит Санкт Петербург постигна реми при гостуването си на Динамо Москва в последния кръг в първенството на Русия, а при домакинствата си има успех в предишния си мач с 3-0 над Спартак Москва и е непобеден вече 4 двубоя у дома - 2 победи и 2 ремита.

Съставът на ФК Ростов допусна загуба у дома с 1-3 от ФК Краснодар в последната си среща в шампионата, а на чужд терен записа равенство в последната си среща - 2-2 срещу последният в класирането Криля Советов, след 3 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.