Обосновани Футболни Прогнози

Дъндалк - Сейнт Патрикс

13 Юни 2011 - 21:45
Дъндалк
Сейнт Патрикс
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
1 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача от поредния кръг на първенството във Висшата Дивизия на Ирландия между съставите на Дъндалк и Сейнт Патрикс.

Накратко информацията за днешния футболен сблъсък:

Дъндалк

Лилаво-белите са 7-ми във временното подреждане с 25 точки, натрупани след 7 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 16 срещи са вкарали 21 гола във вратата на противниците си и са позволили да им отбележат 17 попадения в мрежата. На домашна сцена Дъндалк е играл 8 двубоя досега, в които има 3 победи, 4 равенства и една загуба, отбелязал е 10 гола във вратата на своите гости и е позволил да му вкарат 7 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Дивизия, футболистите на лилаво-белите имат на сметката си 4 победи и 2 загуби, като са вкарали 8 и са допуснали 3 гола.

Сейнт Патрикс

Гостуващият отбор на Сейнт Патрикс се намира на 5-то място в класирането с 29 точки, постигнати след 8 победи, 5 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 16 двубоя има голова разлика 26-16 гола. При гостуванията си тима е изиграл 7 двубоя до момента, в които има 4 победи, едно равенство и 2 загуби, отбелязал е 9 гола в противниковата врата и е получил 6 гола в своята мрежа.

В предишните си 6 официални мача в Висша Дивизия, състава на Патс е постигнал 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са вкарали 8 гола и са получили 3 попадения в своята врата.

Дъндалк - Сейнт Патрикс - преки срещи

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата тима, тима на Лилаво-белите има записанa една победа, отбора на Сейнт Патрикс има спечелени 3 успеха, а в един двубой двата съперника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 4-8. В последните 2 двубоя у дома, футболистите на Дъндалк нямат победа, записвайки през миналия сезон 1 равенство 0-0 и 1 загуба с 0-3.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на Дъндалк е в серия от 2 поражения в шампионата, а у дома допусна загуба в последната си среща с 1-2 от Дрогеда Юнайтед.

Съставът на гостите стигна до реми у дома 1-1 срещу Дери Сити в последната си среща в първенството, а на чужд терен е в серия от 3 успеха, последният от които с 3-1 над УК Дъблин.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.