Обосновани Футболни Прогнози

Спартак Москва - Рубин Казан

10 Юни 2011 - 20:00
Спартак Москва
Рубин Казан
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
0 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се играе футболния двубой от 12-ия кръг на шампионата на Русия в Премиер Лигата между футболистите на Спартак Москва и Рубин Казан.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Спартак Москва

Играчите на Спартак Москва се намират на 8-мо място в класирането с общ сбор от 16 точки, събрани след 5 победи, 1 равенство и 5 загуби през сезона, като в изиграните 11 срещи са успели да реализират 11 попадения и са получили 14 гола в мрежата си. У дома състава е играл 5 двубоя до момента, в които има 3 победи, 1 равенство и 1 загуба, реализирал е 7 попадения във вратата на гостуващите тимове и е допуснал 2 гола в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Червено-белите са постигнали 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 и получени 5 гола.

Рубин Казан

Гостуващият отбор на Рубин Казан е 7-ми в таблицата с временното класиране с общ актив от 17 точки, постигнати след 4 победи, 5 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 11 двубоя има положителна голова разлика 15-10 гола. Като гост състава е изиграл 5 срещи до момента, в които е записал една победа, 2 равенства и 2 загуби, вкарал е 6 попадения във вратата на своите домакини и е позволил да му отбележат 7 гола в мрежата.

В предишните си 6 двубоя в първенството тима на Рубин е постигнал 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, като са вкарали 11 гола и са инкасирали 7 попадения в мрежата си.

Спартак Москва - Рубин Казан - преки мачове

В последните 5 изиграни двубоя между двата тима, тима на Червено-белите има спечеленa 1 победа, тима на Рубин Казан има постигнати 3 победи, а един двубой е завършил с равенство, при общо голово съотношение 3-6. В предишните 2 срещи пред своите почитатели, футболистите на Домакините от Спартак Москва допуснаха 2 загуби в предишните 2 сезона съответно с 0-3 и 0-1.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините допусна поражение с 0-3 при гостуването си на Шампиона Зенит Санкт Петербург в последната си среща в първенството на Русия, а у дома постигна успех в последния си мач с 4-0 над ФК Краснодар.

Съставът на гостите постигна успех в последния си мач в Русия у в Казан с 4-1 над Том Томск и е без загуба вече 6 поредни срещи - 2 победи и 4 ремита, а на чужд терен е с 2 поредни равенства по 2-2 срещу Криля Советов и Зенит Санкт Петербург.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.