Обосновани Футболни Прогнози

Интер Турку - Хака

9 Юни 2011 - 18:30
Интер Турку
Хака
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
6 - 1
позната футболни прогнози

Двубоя между футболистите на Интер Турку и Хака е от 8-ия кръг на първенството във Вейкауслигата на Финландия.

Статистиката преди днешния сблъсък:

Интер Турку

Играчите на отбора домакин заемат първо място в класирането с общ сбор от 16 точки, от 5 победи, 1 равенство и 1 загуба през сезона, като в изиграните 7 мача имат голова разлика 16-7 гола. Пред своите, винаги подкрепящи го почитатели, тима на Интер Турку има 3 мача до момента, в които има 2 победи, едно равенство и нито една загуба, отбелязал е 8 попадения в мрежата на гостуващите тимове и е получил 2 гола във вратата си.

В последните си 6 официални срещи във Вейкауслигата, тима на Интер Турку има на сметката си 4 победи, 1 равенство и една загуба, като са вкарали на противника си 15 попадения и са получили 7 гола в своята врата.

Хака

Отборът на гостите от Хака е 7-ми в таблицата с актив от 8 точки, постигнати след 2 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 двубоя има голова разлика 8-12 гола. На чужд терен тима е играл 3 двубоя досега, в които има една победа и 2 загуби, вкарал е 4 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 8 гола в мрежата.

В предишните си 6 официални срещи във Вейкауслигата, футболистите на Хака имат 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 и получени 12 гола.

Интер Турку - Хака - преки срещи

В последните 5 играни мача между двата противника, Синьо-черните има постигнати 3 победи, отбора на Хака е записал една победа, а в 1 мач двата противника не са успели да се победят, при обща голова разлика 10-5. В последните 2 срещи на своя терен, Домакините от Интер Турку имат една победа и една загуба, като спечелиха домакинството си през миналия сезон с 1-0 през Октомври 2010.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините от Интер Турку е с 3 поредни успеха в първенството на Финландия, а при домакинствата си постигна победа в в предишната си среща с 3-1 над ВПС Вааса.

Тимът на гостите от Хака постигна победа в последния кръг в шампионата с 2-0 у дома над РоПС Рованиеми след 4 мача без успех, а далеч от дома е с 2 поредни загуби с общ резултат 2-7.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 6 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.