Обосновани Футболни Прогнози

Бешикташ - Галатасарай

30 Април 2011 - 19:00
Бешикташ
Галатасарай
Прогноза: 1
Коефициент: 1.85
2 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се опитам да анализирам мача между футболистите на Бешикташ и Галатасарай от 31-ия кръг на настоящият сезон в Суперлигата на Турция.

Ето и статистиката за предстоящия мач:

Бешикташ

Футболистите на домакините са 5-ти в класирането с 44 точки, записани след 12 победи, 8 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 30 срещи са реализирали 45 гола във вратата на съперника и са инкасирали 35 попадения в мрежата си. Пред своите горещи привърженици Бешикташ е изиграл 15 мача до момента, в които е постигнал 6 победи, 5 равенства и 4 загуби, при голова разлика 30-23 гола.

В последните си 6 мача в Суперлигата, играчите на Черните орли имат в актива си 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са отбелязали в противниковата мрежа 8 гола и са получили 6 попадения от своите съперници.

Галатасарай

Гостуващият състав на Галатасарай е 13-ти в таблицата с временното класиране с актив от 37 точки, постигнати след 11 победи, 4 равенства и 15 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 30 мача е успял да отбележи 33 попадения във вратата на съперника си и е позволил да му вкарат 41 гола в мрежата. На чужд терен тима е изиграл 15 двубоя досега, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 8 загуби, при голова разлика 16-21 гола.

В последните си 6 двубоя в Супер Лига, играчите на Лъвовете са постигнали една победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 7-12 гола.

Бешикташ - Галатасарай - директни двубои

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата състава, тимът на Бешикташ е записал 3 успеха, а отбора на Галатасарай е спечелил 2 победи, при обща голова разлика 7-9. В последните 2 двубоя пред своите фенове, футболистите Бешикташ са постигнали 2 победи, съответно с 1-0 и 2-1 през миналия шампионат.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините е с 2 поредни равни срещи в шампионата и 3 мача без загуба, а на своя стадион постигна реми в последния си двубой - 2-2 с Генчлербирлиги.

Съставът на Галатасарай записа реми 1-1 с Кайзериспор в последния кръг в шампионата на Турция, а като гост успя да победи в предишния си двубой с 3-2 Манисаспор след 5 поредни поражения на чужд терен.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.85 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.