Обосновани Футболни Прогнози

Заглембие Любин - Лех Познан

29 Април 2011 - 21:30
Заглембие Любин
Лех Познан
Прогноза: X2
Коефициент: 1.44
1 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между отборите на Заглембие Любин и Лех Познан от поредния кръг на първенството на Екстракласата в Полша.

Ето и информацията за днешния футболен двубой:

Заглембие Любин

Домакините от Заглембие Любин са 13-ти в класирането със събрани 29 точки, след 7 победи, 8 равенства и 8 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 23 мача имат отрицателна голова разлика 23-29 гола. Като домакин тима на Заглембие Любин е изиграл 12 двубоя, в които е записал 6 победи, 4 равенства и 2 загуби при голова разлика 13-8 гола.

В последните си 6 двубоя в първенството, отбора на Милиционерите има на сметката си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 7 гола.

Лех Познан

Съставът на гостите от Лех Познан се намира на 5-то място в класирането с общ актив от 33 точки, събрани след 9 победи, 6 равенства и 8 загуби от старта на сезона, като в изиграните 23 срещи има положителна голова разлика 27-18 гола. На чужд терен тима е играл 11 срещи до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и 7 загуби, отбелязал е 7 попадения в противниковата врата и е допуснал 12 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Екстракласа, футболистите на Железничарите са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 4 гола.

Заглембие Любин-Лех Познан - преки мачове

В последните 5 изиграни срещи между двата противника, Заглембие Любин има спечеленa една победа, отбора на Лех Познан има записани 2 успеха, а 2 двубоя са завършили реми, при общо голово съотношение 2-4. В последните 2 срещи на своя стадион, Заглембие Любин няма победа при 1 равенство и една загуба, губейки домакинството си срещу Лех през миналия сезон с 0-1.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините записа реми 2-2 с Краковия Краков като гост в последния кръг в първенството, а при домакинствата си допусна поражение в предишната си срещас 0-2 от Ягиелония Бялисток след 10 мача без загуба на своя стадион.

Съставът на Лех Познан също стигна до равенство в предишния си мач в Полша 0-0 у дома срещу ГКС Белхатов, а при визитите си е в серия от 2 поредни поражения с по 0-1 от Краковия Краков и Полония Варшава.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.