Обосновани Футболни Прогнози

Клермонт Фут - Ван

22 Април 2011 - 21:00
Клермонт Фут
Ван
Прогноза: 1
Коефициент: 1.70
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе привлечено от коефициентите в двубоя от поредния кръг на футболния шампионат в Лига 2 на Франция между съставите на Клермонт Фут и Ван.

Факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Клермонт Фут

Футболистите на домакините са 11-ти в класирането с актив от 41 точки, натрупани след 9 победи, 14 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 31 двубоя са успели да отбележат 43 гола във вратата на противника си и са инкасирали 41 попадения в мрежата си. У дома Клермонт Фут е играл 15 срещи до момента, в които има 6 победи, 7 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 25-16 гола.

В последните си 6 срещи в първенството, отбора на Клермонт Фут е постигнал 1 победа, 5 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 7 гола.

Ван

Съставът на гостите от Ван се намира на 19-та позиция във временното класиране с общ актив от 31 точки, събрани след 8 победи, 7 равенства и 16 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 31 двубоя е успял да реализира 25 гола във вратата на противника и е инкасирал 48 гола в своята мрежа. При гостуванията си отбора има 15 двубоя до момента, в които има 4 победи и 11 загуби, при голова разлика 9-30 гола.

В последните си 6 официални двубоя в Лига 2, отбора на Ван е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 и получени 10 гола.

Клермонт Фут - Ван - директни мачове

В последните 5 изиграни мача между двата отбора, Клермонт Фут има записани 2 успеха, Ван има постигната една победа, а в 2 срещи двата отбора са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 5-4. В последните 2 мача пред своите почитатели, Клермонт Фут имат една победа и 1 загуба,като през миналия сезон спечели тук с минималното 1-0.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините е в серия от 5 поредни равни срещи в Франция и 8 мача без загуба, а на собствения си терен е с 2 последователни равенствa и вече 7 поредни срещи без поражение.

Отборът на гостите от Ван допусна загуба в предишния кръг в шампионата на Франция с 0-3 у дома от Седан, но при визитите си е с 2 поредни победи- над Шатору с 2-0 и Булон с 1-0.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.70 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.