Обосновани Футболни Прогнози

Вадуц - Стад Нион

16 Април 2011 - 17:00
Вадуц
Стад Нион
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
1 - 5
непозната футболни прогнози

Днес прогнозата е за двубоя от 23-ия кръг на настоящето футболно първенство в Чалъндж Лигата в Швейцария, между футболните тимове на Вадуц и Стад Нион.

Кратка информация за днешния сблъсък:

Вадуц

Играчите на отбора домакин са на второ място в таблицата с 52 точки, след 17 победи, 1 равенство и 4 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 22 двубоя имат голова разлика 52-24 гола. У дома Вадуц е играл 10 двубоя досега, в които има 8 победи и 2 загуби, реализирал е 24 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 12 попадения в мрежата.

В последните си 6 срещи в първенството, състава на Вадуц е записал 5 победи, 1 равенство и нито една загуба, при голова разлика 12-4 гола.

Стад Нион

Отборът на гостите от Стад Нион е 9-ти в таблицата с временното класиране с актив от 27 точки, натрупани след 7 победи, 6 равенства и 9 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 22 мача има отрицателна голова разлика 28-37 гола. При гостуванията си тима е изиграл 11 двубоя, в които има 3 победи, 4 равенства и 4 загуби, реализирал е 12 гола в противниковата врата и е допуснал 17 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Чалъндж Лига, отбора на Стад Нион има в актива си 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са вкарали 8 попадения и са получили 4 гола.

Вадуц - Стад Нион - преки двубои

В последните 3 играни срещи между двата тима, Вадуц има постигнати 2 победи, а отбора на Стад Нион има постигнатa една победа, при обща голова разлика 6-3. В последната среща пред своите фенове, Вадуц постигнаха победа през миналия сезон с 1-0, а през Ноември спечелиха с 5-2 и гостуването си на Стад Нион в среща от настоящият шампионат.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Вадуц стигна до равенство 1-1 в предишния си двубой в първенството като гост на Делемонт след 5 поредни победи, а на своя стадион е с 8 последователни победи с общ резултат 23-5.

Тимът на гостите от Стад Нион записа равенство в последната си среща в шампионата на Швейцария 1-1 срещу Биел Биене, а на чужд терен е с 2 последователни победи - над Волен с 2-1 и над Аарау с 4-0 и е в серия от 4 гостувания без поражение.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 5 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.