Обосновани Футболни Прогнози

ФК Тимишоара - Астра Плоещ

6 Април 2011 - 16:00
ФК Тимишоара
Астра Плоещ
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
2 - 2
непозната футболни прогнози

Днес ще разгледам футболната среща от 24-ия кръг на сезона в Румъния в Лига I между футболистите на ФК Тимишоара и Астра Плоещ.

Ето и кратка информация за предстоящия футболен мач:

ФК Тимишоара

Футболистите на тима домакин са на второ място в класирането с актив от 47 точки, след 12 победи и 11 равенства, като тима все още е без загуба от началото на шампионата, а в изиграните 23 срещи има голова разлика 41-23 гола. Пред своите винаги подкрепящи го фенове отбора има 11 мача до момента, в които е записал 8 победи, 3 равенства и нито една загуба, отбелязал е 24 попадения във вратата на своите гости и е позволил да му отбележат 11 попадения в мрежата.

В последните си 6 двубоя в първенството, отбора на ФК Тимишоара има записани 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при голова разлика 14-5 гола.

Астра Плоещ

Гостуващият отбор на Астра Плоещ е 9-ти във временното подреждане с актив от 30 точки, събрани след 6 победи, 12 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 23 срещи има положителна голова разлика 24-22 гола. На чужд терен отбора е изиграл 12 мача до момента, в които е записал 1 победа, 8 равенства и 3 загуби, при голова разлика 10-14 гола.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството, състава на Астра Плоещ има на сметката си 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, като са вкарали 7 попадения и са инкасирали 4 гола.

ФК Тимишоара - Астра Плоещ - преки срещи

В последните 2 изиграни сблъсъка между двата тима, тимът на ФК Тимишоара има постигнатa 1 победа, отбора на Астра Плоещ няма спечелена нито 1 победа, а в един сблъсък двата отбора са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 4-2.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините постигна реми в последната си среща в шампионата 0-0 срещу Стяуа Букурещ на своя стадион, след 4 поредни домакински успеха.

Тимът на Астра Плоещ има победа в последния си мач в шампионата на Румъния с 2-0 над Виктория Бранещи у дома, а като гост е в серия от 3 последователни ремита.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.